На українській рок-сцені за всі роки відсутності Димної суміші так і не з'явилося групи, яка б у повній мірі вміщала в собі всі ознаки рок-легенди: виражений гітарний саунд, потужна енергетика, харизматичні музиканти, слем та при цьому всьому – хітовість пісень. Учасники ДС заявляють про початок нової ери рок-музики в Україні.

Друг Самурая - це історія любові та відданості трьох музикантів (Сергій Мартинов, Ігор Гержина та Олег Федосов), які за місяць знайшли нового вокаліста та за 2 дні у студії записали альбом. Ім'я лідера групи наразі не розголошується, але саме він зображений на обкладинці дебютного синглу. “Крок за край” - гімн переродження, свіжа енергія чесної музики, яка руйнує усі перепони та зриває маски.

Учасники гурту запланували ще багато сюрпризів. Перший – кліп на пісню «Крок за край», який знімуть самі фани та друзі групи.

Усе дійство відбуватиметься на території пулу для скейтбордистів #рампулнадаче 8 серпня 2018 з 17.00 (Київ, Русанівські сади, вулиця 15-а Cадова)

“Мы будем играть, а зрители снимать на телефоны, да на все, что захотят). И это будет материал для нашего дебютного клипа. Обещаем слэм, как всегда). Захватите скейты! И кстати, все кто придёт на съёмку, первыми увидят нашего вокалиста. Это первые шаги и их много, но о них уже в другой раз. Ждём всех на съемках и очень рады своему возвращению, ура !” (С. Мартинов)

Музика та текст – Друг самурая
Студія – Bobina records
Зведення – Олег Федосов
Обкладинка – Анна Бекерська