Краще, чим можна закінчити рік чи то підвести підсумки плідної роботи – це музичні збірки. Вони краще можуть відтворити усю плідну працю музиканта. Автор, виконавець та композитор ДІЛЯ вирішив зробити подарунок своїм слухачам, випустивши збірку під назвою "The Best".

Вона складається з 21 композиції, які були створені музикантом у різні часи. Посеред усього присутнього в альбомі різноманіття, шанувальники зможуть насолодитися чарівними дуетами з такими виконавцями, як Росава, Фоззі, Орест Криса та гурту "На відміну від". У талановитого музиканта Едуарда Приступи гарно виходить створювати щось нове, нові пісні, нові проекти, нові аранжування. Не дивлячись на те, що музичний ринок дуже різноманітний, пісні ДІЛІ завжди користуються попитом, бо артисту гарно вдається створювати та поєднувати усю різноманітність музичної палітри в єдине ціле.

Альбом "The Best" – є дуже легким у прослуховуванні. Головне в ньому- чудовий настрій. Навіть обкладинка, яскраво - помаранчевого кольору заряджає слухача на позитив.

Альбом «The Best» від ДІЛЯ вже можливо придбати у всіх цифрових сторах світ: Itunes, Google Play, Deezer, Spotify, Amazon. А також, приємний сюрпризом до Новорічних свят стало й те, що лонгплей вийшов також і у форматі CD.