Відеоробота музикантів "Бувай" стала для них фатальною. Після неї гурт покинув вокаліст Женя Тютюнник.

 За словами самих CLOUDLESS трек для екранізації був вибраний рандомно. Спочатку вони хотіли зняти кліп на іншу пісню свій фіт із Яною Шемаєвою (справжнє ім'я Jerry Heil), але через певні обставини в останній момент потрібно було її поміняти. Вони вибрали "Бувай".

 — Ми й уявити не могли, що ті події та емоції, які переживає головний герой кліпу, насправді стануть нашою реальністю. Пошук себе і боротьба, сумніви, безвихідь і паніка. Через все це ми пройшли, коли з певних причин попрощалися з нашим вокалістом, - коментує один з творців CLOUDLESS Антон Панфілов. — Хоч і припинити існування гурту в такому вигляді було нашим спільним рішенням, але такі події - завжди стрес.

Кліп знімали на Київському морі з раннього ранку до пізнього вечора. Локацію обрали не випадково. Потрібно було оперативно зняти контрастні сцени з найчеснішими емоціями. Захід сонця на кромці Київського моря, засохлі дерева і пісок перебували в півсотні метрів один від одного. Режисер відео - Олександр Добрев, на чиєму рахунку співпраця з ONUKA, The Maneken, SunSay, Дашею Астаф'євою та іншими артистами.

 — Я знайомий з Сашком дуже давно, мені подобаються його кліпи і його бачення в цілому, атмосфера робіт. Давно думав з ним співпрацювати і ось настав час. Не випадково, що Саша виступив режисером і оператором такого фатального кліпу, - говорить Антон Панфілов.

 Режисер-постановник і автор хореографії — Діана Циба. В кліпі практично немає жодної заготовленої зв'язки, танцюристи в кадрі імпровізують і діляться тими емоціями, які відчувають в той момент.

Женя Тютюнник свій розрив із гуртом коментує дуже коротко.

 — Кілька років поспіль CLOUDLESS були дуже важливою сторінкою в моєму житті. Я вкладав в цей гурт всього себе, але наші шляхи розійшлися. Бажаю хлопцям, щоб у них все було добре!

Гурт CLOUDLESS був створений в 2017 році. На рахунку музикантів два альбоми, сингли, лірик-відео і кліпи. Їх треки добре відомі широкому загалу, адже вони звучать в серіалах "Школа", "Папаньки", "Сидоренки-Сидоренки", фільмі "Зустріч однокласників" і численних розважальних шоу - "Хата на тата", "Кохання на виживання", "Чотири весілля", "Зважені та Щасливі".

 —  Зйомки були досить екстремальними - всіх танцюристів сильно покусали мурашки, а колючки в піску кололи ноги так, що ще кілька днів всі діставали занози зі стоп. Сцени в воді знімали в кілька дублів, актриса замерзла, її покусали комарі, але кожен раз вона заново входила в роль і продовжувала танцювати. Ми працювали, як в останній раз, — згадує Антон Панфілов. — Але, якщо чесно, навіть подумати не могли, що цей раз і насправді стане останнім. Я більш, ніж впевнений — зовсім скоро ви почуєте CLOUDLESS в трохи іншому складі. Ми не збираємося закривати гурт, нам є що сказати вам всім!

Трек "Бувай" увійшов до альбому CLOUDLESS "Маяк", який в травні цього року група записала на студії Revet Sound. Крім нього на альбомі є ще вісім різнопланових треків.