Зайшовши до MEZZANINE , можна було побачити майже забитий зал охочих почути дебютний альбом «Заборонені» київського гурту CARDIOMACHINE. Серед публіки — друзі-музиканти, що допомагали в записі деяких пісень, прихильники та люди, яким цікаво спостерігати за новими іменами у музиці.

Гурту лише півроку, тож це гарний показник мати таку кількість слухачів, і хлопці раділи кожній людині, що прийшла на їх перший повноцінний концерт.

Спочатку, до основної частини, на сцену вийшли запрошені гості – гурт ТИМПАЧЕ. Це бенд з досить непоганим саундом, але текстам краще було би більше приділити уваги. Блатний та пафосний соліст в окулярах кумедно намагався показати себе як крутого хлопця, що часто тусить на Подолі.

Викликавши у публіки неодноразову хвилю сміху, хлопці поступилися місцем винуватцям події. Першим, хто привернув увагу будь-якого глядача, був басист Артем Караванов, що незважаючи на загіпсовану ногу впевнено відіграв свої партії.
4v7u-qxqqyo

Потужні пробираючі звуки гітари з додатком електроніки, надривний голос Макса Лисенка та ліричний зміст текстів – все це 8 треків пластинки. Не обійшлося без експериментів: «Следы», крім того, що це єдина російськомовна композиція, з допомогою Mister Klimster набула ще й хіп-хоп відтінку. Окремо хочеться виділити напівакустичну та меланхолійну «Пісня невідомого в небі», що трохи вирізняється за характером від інших робіт.

Сет лист розбавився й іншими цікавостями, як-от акустична композиція «Зірвати штори» та згадка про її написання з другом Костею Почтарем (5 Vymir) та кавер на легендарну «Птах» альтернативного гурту Димна Суміш, вплив якого відчувається у творчості хлопців.
i2gjhrozi4i

Гурт пробивав публіку на енергійні танці та стрибки, від яких підлога таки силкувалася провалитися, але на записі вони звучать куди сильніше та драйвовіше. Не дивлячись на невеликий концертний досвід, музиканти впевнено і розкуто почували себе на сцені, що є великим плюсом для починаючої команди. Крім цього, гостям був відкритий ще один козир вечора – п’ятий учасник Коля Сватенко (гітара).
3vl_dcifmto

Це тільки початок, перша написана глава цієї історії. Хлопці показали, що можуть записати цілісний та якісний альбом та вийти на сцену, незважаючи на неприємні обставини. І ми з нетерпінням чекатимемо продовження.

Автор: Жанна Павлова
Фото: Богдан Пономаренко