Не встигли манчестерські стиляги Hurts відіграти свій сет на українському фестивалі THE BEST CITY.UA і назвати його кращим виступом року в своєму твіттері, як в їх розкладі з'явилися концерти в трьох українських містах: 5 жовтня 2013 в Києві, 7 жовтня в Одесі і 9 жовтня в Харкові.

Київський концерт відбудеться 5 жовтня у Палаці Спорту в рамках Tuborg Green Fest. Квитки вже надійшли у продаж.

Україна стала частиною Європейського туру HURTS разом з Польщею, Румунією, Німеччиною, Англією, Данією, Норвегією, Швецією.

Hurts - електро-поп дует з Манчестера (Великобританія). Група з'явилася в 2009 році і відразу ж підкорила меломанів з усього світу. На рахунку британців всього два альбоми, але музичні критики вже зараз порівнюють цих хлопців з легендарними The Beatles і Depeche Mode і вважають, що HURTS однозначно увійдуть в історію музики. Музиканти називають свій стиль «Noir'n'b and doom pop».

Перший кліп на пісню «Wonderful Life», який обійшовся групі в 20 фунтів стерлінгів, завдяки мережі Інтернет в мить ока зробив Тео Хатчкафта і Адама Андерсона кумирами мільйонів. У 2010 році група Hurts увійшла в список найбільш перспективних музикантів Sound of за версією BBC, а їх дебютний альбом «Happiness» розійшовся тиражем більш ніж 1 млн. копій і потрапив в топ 10 в дванадцяти Європейських країнах.

В Україну в жовтні Hurts привезуть свої головні хіти: Wonderful Life, Stay, Happiness, Better Than Love, а так само представлять пісні з нового альбому Exile, реліз якого відбувся в березні 2013 року.

Дата: 5 жовтня 2013
Початок: 20.00
Адрес: Київ, Палац Спорту

Hurts концерт Киев