29-го жовтня Брати Гадюкіни зіграли сольний концерт у Києві в Caribbean Club. Зі сцени прозвучали перевірені часом та нові хіти з альбому "Made In Ukraine" (2014). Також була представлена пісня "Нагла кров".

Гадюкіни вийшли на сцену великим складом - 10 людей:
Ігор Мельничук - бас-гітара, вокал;
Павло Крахмальов - клавішні, вокал;
Михайло Лундін - барабани, вокал;
Андрій Скачко - гітара;
Лілія Кувалдіна - бек-вокал;
Олена Романовська - бек-вокал;
Володимир Михальченко - барабани;
Антон Бурико - труба;
Олег Кадук - саксофон;
Володимир Пушкар – тромбон.

Концерт складався з двох частин. Акустичний сет був зіграний вперше в історії гурту і став сюрпризом для гостей та прихильників. В ньому прозвучали «Рік шлюбу», «Наркомани на городі», «Бай-бай, мила», «Волосся на долоні», «Дівчина з Коломиї», «Арівідерчі, Рома» і композиція «Нагла кров», що увійде в альбом 2017 року. Далі – програма з хітів і виконання пісень на біс.

Павло Крахмальов: «Ми вперше грали акустичну програму, вперше - на Halloween. І незважаючи на це стрьомне, як на мене, свято, ми все одно обмінялися позитивною енергією і таки відігнали темні сили.

Останнім часом до нас приходить багато нових людей. Можливо, вони не знають навіть хітів, але їм дуже цікаво все те, що відбувається на сцені. До нас підходили після концерту люди, які були у нас вперше, і говорили, що тої енергії, яку вони отримали, їм вистачить ще на рік.

Я зрозумів, що зміни в програмі концерту нам давно були потрібні. А чи вдався цей експеримент – вирішувати вам.»