Бувають люди, яких не береже від деяких помилок навіть власний життєвий досвід. Стусани по лобі від грабель та вили в дупі не в змозі зупинити їх на шляху до свого “ідеалу”. Слухаємо історію. 

Ігор Мельничук:
"Як заповідав мужчинам Данте Аліг'єрі:  «Шлях на Сьоме небо лежить через дев'ять кіл пекла». І нас той шлях трафив."

Пісня «Біжу по граблях» увійде до наступного альбому «Сміх і Гріх», презентація якого відбудеться у чотирьох містах: 3 грудня - в Києві (Caribbean Club), 8 грудня - у Львові (“Спліт”), 12 грудня - в Харкові (Probka), 13 грудня - в Дніпрі (Махно Паб).


Сюрприз! Разом з треком, що вийде в альбомі, раді запропонувати і ремейк до нього.

Про гурт "Брати Гадюкіни":

Легенди українського року "Брати Гадюкіни" щойно відсвяткували 30-річчя. «Гади» з’явилися на зламі епох, у 1988 році. Творчість цих розбишак зі Львова стала фундаментом, на якому почала розвиватися українська рок-музика. Брати  – це панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв. Це безліч концертів та фестивалів по всьому світу.

За час свого існування музиканти записали 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми та 2 збірки хітів, серед яких Файне місто Тернопіль, Наркомани на городі, Було не любити, 117 стаття, Звьоздочка моя, Дівчина з Коломиї, Жовті стрічки, Карпати та інші.