Bonehouse – молода київська інді-рок група, що закохує в себе з перших секунд. Щиро заздрю людям, які ще не встигли послухати їх. Музика, що асоціюється з весняним цвітом, сліпучим, але ще не пекучим сонцем, максималістським першим коханням, від якого паморочиться в голові та метелики в животі рвуться на волю, заслуговує почесного місця в плейлісті.

Чарівний голос у стилі Алекса Тернера, приємні гітарні рифи, ненав’язливі ударні, влучні басові партії – вже набрався список, більш ніж достатній для успіху. А тут ще й маємо особливу юнацько-бунтарську енергетику, різнопланову лірику та справжні непідробні емоції, що є такою рідкістю в наш час.

Хлопці грають разом як група близько двох років, але за цей час вже досягли певних успіхів. Записали більше десятка пісень, яких за професійною якістю та спорідненістю звучання цілком би вистачило на повноцінний альбом. Регулярно дають концерти в Києві та по Україні, зокрема були одними із перших, хто зголосився підтримати євромайданівців відмінною музикою. З кожною наступною композицією відчувається розвиток та вдосконалення як текстів, що, незважаючи на досить молодий вік музикантів, гідні змагатися у літературній цінності з добрячою половиною текстів пісень американських рок-зірок , так і згуртованості та милозвучності загального враження від сприйняття звуку.

Bonehouse

З талантом в хлопців однозначно склалося, в чому й самі маєте нагоду переконатися. Але ж, як то кажуть, в кожній справі головне реклама. І в цій сфері вони у виграші. Інтернет інтернетом, а візитівки ще ніхто не відміняв. А що, дієвий спосіб! Сподіваюся, альтернативщики Sick Puppies, яким урочисто було вручено по візиточці, таки знайшли кілька хвилин аби познайомитися з творчістю майбутніх конкурентів. Ні? Їх проблеми.

Багато молодих гуртів, що перебувають в пошуках власного напрямку звучання, завойовують публіку величезних кількістю каверів на всіма обожнюваних рок-ідолів. Таким чином слухачі кавер-груп стають зовсім недовговічними прихильниками, особливо при усвідомленні зненацька музикантами необхідності розвивати свою гілку творчості. Думаю, Bonehouse це не загрожує. З набагато більшим нетерпінням чекаю почути їхні пісні, ніж кавери на Arctic Monkeys чи RHCP, на концерті, про деталі якого повідомимо зовсім скоро!

Автор: Надя Царик