Відбулася радіо-прем’ера пісні БИ-2 «Молитва» з восьмого альбому «Spirit». Чуттєва пісня про любов, про те як порожньо в душі без чарів та міражів, «молитва про те, щоб у нас усе виходило, наші кохані завжди були з нами, і щоб любов нікуди не зникала» ( Льова БИ-2)

Під акомпанемент «Молитви», аранжування якої створив Євген Панков, на концертах «Spirit»-туру проходять найчарівніші миті – глядачі за допомогою телефонів і запальничок перетворюють зал на зоряне небо.

«Мы стараємося дотримуватися балансу, придуманого нами ще під час запису диску, – розповідає Шура БИ-2. – Тобто кожного разу на платівці БИ-2 знайдеться місце для одної маленької пісні, що виникає серед всього рок-н-рольного натиску. «Молитва» разслабляє. Платівка – вона як книга, як роман, в ній є певна своя драматургія. Якщо на ній в основному все було серйозно і похмуро, то «Молитва» є хеппі-ендом».

Радіоверсія «Молитви» вперше прозвучала в п'ятницю, 21 грудня, в «Чартовій дюжині» на «Нашому Радіо» Росії і вже в дорозі на українські радіо-станції. БИ-2 виконали «Молитву» на «Різдвяних зустрічах» Алли Пугачової – на початку січня святкове шоу покаже російський «Перший канал». Пісня вже з'явилася в розділі «Прем'єри і раритети» сайту БИ-2.

«Всё, кроме любви, вся наша жизнь так далеко.
Я не один, но без тебя – просто никто.»