Electrofashion-дует саундпродюсера і харизматичного вокаліста з українським корінням Beissoul & Einius видав новий, третій альбом “White Crow”.

“White Crow” – лонгплей з 10 пісень, серед яких вже видані раніше сингли “Innocent Black Coffee” і “Rooftop”, кліп на який було знято в колаборації з арт-генієм техноромантизму Bob Basset, і найсвіжіший трек “Don’t Wanna Live My Live”, що передував альбому. 

“Назва альбому “White Crow” (“Біла ворона”) з’явилася в ті ж секунди, коли ми робили перші кроки у цьому світі, і знадобився тільки час, щоб усвідомити її, –  жартує фронтмен гурту Beissoul– Одні захоплювалися нами, для інших ми були дивними, а ми залишалися вірними собі. Головна мета нашого дуету – робити те, що подобається найбільше саме нам і у що хочеться заглиблюватися, навіть не торкаючись того, у що ми не віримо. Цей альбом присвячений всім, хто з ранніх днів відчував себе не таким як усі і боровся за свій світ.”

Вперше в історії Beissoul & Einius альбом вийшов на вінілі, а CD – упакованим у книжку формату А5 з лірикою і fashion-ілюстраціями Goda Pele. Ілюстрації імітують відому іграшку-конструктор “Одягни ляльку” – набір картонних ляльок з обличчями B&E і екстравагантним одягом для них.

Альбом “White Crow” отримає і власний аромат. Музику, стиль і мову тіла Beissoul & Einius доповнять однойменні парфуми, вигадані талановитим парфумером.

“Ми створювали цей альбом, відриваючись від зовнішнього світу. – розповідають Beissoul & Einius– Ми провели багато часу там, де не було жодної людини окрім нас – у фортецях, лісах, на пагорбах, у старовинних палацах і замках. У нас було достатньо часу, щоб виткати наші думки без будь-яких хитрощів і очистити їх від зайвого.У кожній пісні “White Crow”  ви знайдете ключові фрази, своєрідні кодові слова і теми, які відображають наш світ. Говорять, що нас неможливо сплутати з іншими виконавцями і ми віримо, що цей альбом ще більше підкреслить наш стиль.»

Beissoul & Einius видали альбоми “Laikas Paikas” (2014), “#asecretcontract” (2017) та міні-альбом “Chamillion” (2015), який надихнув українського дизайнера Олену Буреніну на створення однойменної колекції. Більше того, маючи міцний зв’язок з модою, вони представили дві власні fashion-колекції – “Sharp Sabotage” з костюмами зі скла і авангардну “The Power Of Being An Alien”. B&E – чи не перші артисти у світі, які власноруч створили колекції одягу і виступали у ньому під власну музику. Першими купити новий CD та вініл “White Crow” і помилуватися зблизька найефектнішими костюмами дуету зможуть гості Вільнюського книжкового ярмарку 21-24 лютого. 

Лайв-прем’єра альбому відбудеться в найбільшому концертному залі Вільнюса “Siemens Arena”. Але почути новий “White Crow” наживо, дізнатися як звучить та виглядає electrofashion і чому від фронтмена Beissoul & Einius не відвести очей, можна буде і на презентаціях альбому в Україні: 16 травня у Києві і 18 травня у Харкові.

Spotify:https://goo.gl/tCYSXb  / Deezer:https://goo.gl/GMJFqr