Beissoul & Einius - фешн-ікони електронної сцени зіграють на Koktebel Jazz Festival! Beissoul & Einius - номінанти британської премії Unsigned Music Awards 2018, електронний гурт №1 за версією премії М.А.М.А., зіграють концерт у серпні в Чорноморську на Джаз Коктебель.

Beissoul & Einius - феномен сьогоднішньої електронної сцени. Харизма, незвичайна пластика, гіпнотична музика і сюрреалістичні костюми зробили електрофешн-дует із Вільнюса улюбленцями "Vogue" і "L'Officiel", принесли відразу 2 номінації на британську премію для незалежних артистів, а медіа називають сольні концерти групи «еволюцією поєднання музики, рухів і матеріалу».

Кожен виступ Beissoul & Einius - це звабливий перформанс, який часом вибиває землю з-під ніг. Einius схиляє голову над своєю музичною машиною, народжуючи досконалі алхімічні мелодії, пригодницьку електроніку, а вокаліст Beissoul своїм позапланетним чуттєвим голосом гіпнотизує слухачів. Але театральний аспект їхнього спільного перформансу ніколи не затьмарює головного - приємного електро-поп-флірту з емоціями глядачів.

Сет-лист Beissoul & Einius на Джаз Коктебель вражаючий і безкомпромісний: найактуальніший альбом #asecretcontract, найсвіжіші і сексуальні сингли з майбутнього релізу і найвідоміші треки, які просто зведуть з розуму фестивальну публіку. А особливої романтики поза сумнівом додасть пісня Beissoul & Einius українською «Як ти й сказав», яку шумно зустрічає і співає хором кожен зал на концертах в Україні і кожне музичне серце: "А я в небесне море, у моря повінь..."

Зустрічаємо магічних Beissoul & Einius в серпні в Чорноморську! Точка зборки - пляж "Чайка"! Цей концерт неможливо пропустити! Beissoul & Einius на Koktebel Jazz Festival!