Група Мед Хедс завжди відрізнялася умінням влаштовувати справжнє свято і божевілля на сцені. Але те, що сталося 25 серпня на концерті в Луцьку, не чекав ніхто. Максим Красноокий, бас-гітарист гурту і молодший брат соліста Мед Хедс Вадима Красноокого зламав ногу прямо під час виступу. Але доки концерт не був закінчений, Макс не подав виду і не зупинив гру!!!

Максим Красноокий: Обожнюю відриватись на сцені під час наших виступів. Неймовірно потужний заряд позитиву, драйву та адреналін. Я б порівняв наші виступи з перегонами на величезних швидкостях. Мабуть тому, що вони теж, виявляється, можуть бути небезпечними! Не вперше я сплигнув з невисокого барабанного подіуму під час концерту, але цей раз був невдалим. Я зламав ногу, але публіка, яка стрибала в екстазі, не дала мені впасти і зупинити виступ. Я попросив техніка принести мені стілець. Так що другу частину концерту я грав сидячи на стільці, співав свої партії і танцював бровами, встати і продовжити концерт у звичному ритмі мені не вдалось.

Бас гітарист Мед Хедс зламав ногу на концертіОчевидці і учасники групи не зрозуміли в чому справу, оскільки Максим не зупинив гру ні на секунду, а у хорошому настрої продовжив концерт. Ще в Луцьку лікарі поставили діагноз перелом кістки гомілки і наклали гіпс. Максима цей факт не засмутив. Говорить, що здорово підкачає руки при ходьбі на милицях і не збирається відміняти ні єдиного концерту, вже в цю п'ятницю планує відіграти сидячи. Ми бажаємо Максиму одужання, а усім музикантам направляти свою нестримну енергію тільки в правильне русло.