У цю осінь "Антитіла" увійшли зі змінами. Нещодавно музиканти здивували своїх шанувальників фотосесією в оновленому складі. Днями на офіційній сторінці групи у соц. мережі був розміщений пост з фото групи і написом "Спини прямо! Наші судді - не вони. Знайомтеся, новий бас-гітарист гурту Антитіла - Михайло Чирко!"

На знімку фани помітили не тільки раніше представленого барабанщика Дмитра Водовозова, а й нового бас-гітариста - Михайла Чирко, який є досить відомою особою в українському музичному середовищі. З "Антитілами" музиканта пов'язують довгі дружні стосунки, а також спільна з гітаристом Дмитром Жолудем "мала" батьківщина - місто Кривий Ріг.

"Час іде, люди змінюються, життя втрачає одні сенси і набуває інші. У музиці є поняття "акцентів», в житті є поняття "розстановки пріоритетів ". Якщо для людини музика і творчість відходить на другий або третій план, або підміняється іншими більш приземленими категоріями, я вважаю далі йти разом сенсу немає. Але навіть так, все що відбувається - тільки на краще. Наш склад приємно посилився. Приходьте на концерти, і ви зрозумієте, про що я. "- коментує фронтмен гурту Тарас Тополя.
Скоро "Антитіла" відправляються у закордонний тур, а зараз активно готуються до нього. Також група працює над новими піснями, їх слухачі почують зовсім скоро.

Про що будуть нові композиції і яким подіям вони присвячені, лідер групи поки не говорить, але підкреслює, що вони не змінять головний принцип - "Антитіла" залишаться групою для всієї родини!

Тарас Тополя: "На наші концерти приходять з дітьми, чоловіками, дружинами, батьками, онуками.І це, мабуть, найцінніше, коли люди хочуть розділити музику "Антитіл" з найближчими."

Нагадаємо, навесні цього року "Антитіла" завершили всеукраїнський тур "Сонце" концертом на вертолітному майданчику у Києві. Послухати гурт зібралося понад 4000 шанувальників. Під відкритим небом прозвучали композиції "Танцюй", "Лав", "Одинак", "Дунай", "Люди як кораблі", "Два акорди", і інші хіти з попередніх альбомів.

А влітку, 11 липня, група презентувала кліп на пісню "Фари". Він став четвертою відео-роботою з альбому "Сонце". Режисерами кліпу про наболіле - наші нікчемні дороги-виступили Дмитро Шмурак і Дмитро Маніфест. До речі, це вже друга робота музикантів спільно з Manifest Production. Кліп вийшов іронічним, а в мережі можна зустріти багато жартівливих коментарів про те, що під час зйомок відремонтували більше доріг, ніж за весь час незалежності України.