Київським грандіозним концертом 23 травня у надсучасному концертному залі Sentrum, АнтитілА поставили велику крапку у масштабному міжнародному турі «Над полюсами», що тривав майже 4 місяці.

Довжелезна черга на вході з найвідданіших шанувальників наштовхувала на думки про те, що всередині Sentrum буде гаряче!

АнтитілА обіцяли своїм прихильникам неймовірне ексклюзивне шоу зі спеціально запрошеними друзями-музикантами та багатьма сюрпризами, і вони дотримали слова. Епатажні та космічні танцівниці, чарівні бек-вокалістки, струнний квартет та харизматичний перкусіоніст – це основні складові вдалого останнього шоу туру «Над полюсами». А ще був білий рояль, спеціальний відеоряд на величезному екрані, великий український прапор під сценою, хоровий спів з усім залом, вихід «на біс» та, загалом, більше ніж дві години драйву, емоцій та неймовірних відчуттів!

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Тур був непростим у всіх відношеннях. Але головне, що ми довезли альбом до всіх, хто його так чекав, і, на завершення туру, реалізували давню мрію – виступ зі струнним квартетом. Далі на всіх нас чекають фестивалі, як в Україні, так і закордоном і нові натхнення»!

Після невеличкого перепочинку та відновлення дихання, у Антитіл попереду нові музичні горизонти, музичні пошуки та експерименти, нові країни, концертні майданчики та фестивалі, нові пісні, та нові зустрічі з найкращими прихильниками у світі!

АнтитілА завершили концертний тур