Українська поп-рок група Антитіла підвела підсумки своєї творчої діяльності за 2017 рік. А він видався дуже плідним для групи: масштабний тур, рекорд України і вихід двох кліпів.

Рік, що минає почався з масштабного туру на підтримку п'ятого альбому «Сонце», реліз якого відбувся у грудні 2016р. За 101 день група обігріла своїм «Сонцем» чотири країни: Україну, Білорусію, США і Канаду та дала 46 офіційних концертів, 26 з яких випало на березень. Родзинкою кожного виступу стало відеоселфі, де «Антитіла» спільно з публікою озвучували цитати з альбому. Завершився тур «Сонце» грандіозним концертом на вертолітному майданчику. Чотири тисячі людей прийшли послухати старі і нові хіти групи.

Варто відзначити, що старання музикантів не залишилися непоміченими. Днями група «Антитіла» увійшла до Національного реєстру рекордів України, встановивши рекорд у категорії «Найбільша кількість міст, в яких відбулися концерти музичного колективу в рамках одного туру».

Літо для групи стало не менш насиченим. «Антитіла» відіграли близько тридцяти концертів open air в рамках провідних фестивалів України і днів міст. А також, екранізували четвертий трек з альбома- «Фари», режисером, якого став Дмитро Маніфест. Після виходу кліпу якість доріг в столиці значно поліпшилося.

Восени група оголосила про вихід нового альбому, презентувавши нову пісню «TDME». На підтримку треку вийшло лірик відео, яке викликало велику кількість позитивних відгуків від експертів та слухачів і в першу добу потрапило у тренди популярного відеохостингу.

Завершили «Антитіла» 2017 рік, виходом короткометражного фільму «TDME». Це стало найекстремальнішою відеороботою в історії групи. В основі сюжету лежить реальна історія вченого океанолога Слави Курілова, якого зіграв багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання - Олег Лісогор. Режисером виступив Радислав Лукін. До слова, пісня «TDME» стала саундтреком до серіалу «Школа», який незабаром вийде на провідному телевізійному каналі.

Прийдешній 2018 рік обіцяє стати не менш яскравим і значущим для групи «Антитіла». У наступному році колектив відзначить 10-річчя своєї діяльності. Навесні група вирушає у великий тур по 11 містам північної Америки, але вже з новою програмою, де музиканти здивують шанувальників несподіваним звучанням. Що стосується концертної діяльності, то основний фокус буде на закордонні концерти. Для українських шанувальників команда «Антитіла» готує великий ювілейний тур і не менш грандіозне шоу на весну 2019 року.