Антитіла везуть свою музику Україною. Масштабний тур на підтримку останнього четвертого альбому «Все красиво» стартує 13 лютого 2016 р. Двадцять міст, двадцять концертів, двадцять потужних та яскравих шоу, двадцять музичних пауз. Антитіла знову готові зібрати близьких і рідних людей. І заспівати. Разом! Про нас, про кожного з нас.

Тарас Тополя, вокаліст гурту Антитіла: «Новий день змушує до дій. Атака подій і смислів, щосекунди... Шум навколо і в середині. І, якщо чесно, то іноді одне бажання. Натиснути на паузу. Видихнути. І змінити шум на трек. І щоб зазвучав... Знайомою мелодією і чесними словами. До мурах, до безмежного всесвіту у грудях».

Окрім пісень з останнього альбому «Все красиво», прихильники гурту обов’язково почують усі найкращі пісні за весь час існування гурту, а також на них очікують кілька музичних прем’єр.

Квитки вже у продажу!

Антитіла: Тур «Все красиво»
13 лютого 2016 – Львів, Кіно Event Hall
14 лютого – Чернівці, Dolce Club
25 лютого – Умань, Палац Культури
27 лютого – Дніпропетровськ, Концерт-хол «Тайм Аут»
04 березня – Вінниця, Будинок Офіцерів
05 березня – Одеса, Palladium
06 березня – Чернігів, Палац Культури
10 березня – Рівне, Палац Культури
11 березня – Чортків, Park Club
12 березня – Тернопіль, Концерт-хол «Подоляни»
13 березня – Івано-Франківськ, Концерт-хол «Platinum»
18 березня – Кривий Ріг, ПМІС
19 березня – Кіровоград, Провокатор
20 березня – Черкаси, Філармонія
22 березня – Запоріжжя, ПК «Дніпроспецсталь»
23 березня – Харків, ККЗ «Україна»
24 березня – Суми, Театр ім.Щепкіна
25 березня – Полтава, Villa Крокодила
26 березня – Київ, Sentrum
01 квітня – Миколаїв, Концерт-хол «Юність»

Антитіла – популярна українська поп-рок група. У репертуарі групи присутні пісні українською, російською та англійською мовами. Датою виникнення назви Антитіла вважається 21 червня 2004 року, коли вокаліст гурту Тарас Тополя разом зі своїми однокласниками вперше заспівав однойменну пісню «Антитіла» в одному зі столичних клубів. Група має в активі чотири альбоми «Будувуду», «Вибирай», «Над полюсами» та «Все красиво», 19 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, але основне - це велику кількість відданих прихильників та поціновувачів їх творчості.

У різний час АнтитілА ставали володарями гран-прі культового українського музичного фестивалю «Перлини Сезону», визнавалися «Кращим дебютом року» в результаті опитування популярної радіостанції «Джем ФМ» , представляли країну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, що проходив у Будапешті, були відзначені відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Нашого радіо» за творчі досягнення в галузі рок-н-ролу та інше.