18 травня у київському ресторані-клубі «Толстой» відбувся заключний концерт всеукраїнського туру «МОВА» гурту АнтитілА. Фінальна крапка туру виявилася впевненою та позитивною. Незважаючи на те, що з незалежних від Антитіл технічних причин переповнений «Толстой» був вимушений чекати початку концерту півтори години, враження від самого концерту повністю затьмарили це.

З перших нот першої пісні майданчик просто вибухнув енергією, глядачі дуже гаряче почали підтримувати своїх улюбленців, і це продовжувалося до фінальних прощальних слів вокалісту гурту АнтитілА Тараса Тополі.

Окрім останнього концерту туру «МОВА», під час київського виступу АнтитілА ще й святкували 5-ту річницю створення гурту, тому глядачі змогли почути абсолютно всі найкращі пісні колективу, а також не обійшлося без сюрпризів. До речі, несподіванки були як зі сторони гурту, так і зі сторони прихильників.

Основним подарунком від Антитіл та їх давніх друзів HEADSHOT STUDIO на чолі з режисером Олексієм Веренчиком стала прем’єра відео на пісню «Їдем-їдем (Мова)». Судячи з реакції переповненого «Толстого», який в унісон відеоряду голосно підспівував «Їдем-їдем, їдем далі їдемо, пил в кишенях, мрії в жменях веземо...», можна зробити висновок, що і сама пісня, і відео на неї прихильникам гурту прийшлися до душі.

А далі вже був час дивуватися Антитілам – під час виконання нової пісні «Олена» у залі було організовано флешмоб – на кожному приспіві вгору здіймалася велика кількість аркушів паперу зі світлинами маленьких дітей. І це було дуже зворушливо!

Неймовірно тепла атмосфера, 20 пісень, майже 2 години найкращих та нових пісень, прем’єра нового відео, фото на згадку після концерту з усіма бажаючими – саме таким був київський концерт гурту АнтитілА.

Проміжний фініш на честь 5-ти річчя став початком нового етапу гурту, в якому буде багато нових пісень, нових емоцій та нових вражень. Після невеличкого відпочинку АнтитілА розпочнуть новий літній фестивальний сезон виступами у різних куточках України і не лише…

Найближчі виступи групи АнтитілА:
26 травня – Святковий концерт до Дня Києва. Київ, Майдан Незалежності. Початок концерту о 17:00.
31 травня – Мотофестиваль «Тарасова Гора 2013». Переяслав-Хмельницький, Канівське водосховище, ОЦ «Славутич». Початок концерту о 19:00.

АнтитілА