Популярний поп-рок гурт Антитіла запросили взяти участь у масштабному міжнародному фестивалі South by Southwest (SXSW).

Популярна поп-рок група «Антитіла» у березні місяці стане учасником масштабного міжнародного фестивалю South by Southwest (SXSW), що пройде у штаті Техас, США.

Фестиваль SXSW проводиться з 1987 року, в середині березня в США, місто Остін, штат Техас, останнім часом тривалість заходу становить до 10 днів. SXSW включає в себе ряд музичних, кіно- та медіа-фестивалів, а також виставок і конференцій. Місія фестивалю - знайомити відвідувачів з мистецтвом різноманітних спільнот сучасного світу.

"Антитіла" стануть одними з перших українських гуртів і музикантів, які беруть участь в подібного роду фестивалях. Самі учасники гурту раді такій пропозиції: "Українські гурти, які завоювали увагу Америки, їх можна перелічити на пальцях однієї руки. Я не кажу, що участь у фестивалі SXSW додасть нас до цього переліку, але це точно стане великим кроком у цьому напрямку"- говорить фронтмен Тарас Тополя.

Останнім часом гурт "Антитіла" своєю творчістю підкорює не лише українські, а й зарубіжні хіт-паради і чарти. Крайній альбом "Сонце" отримав високу оцінку серед слухачів в Україні, а також деяких країнах Європи і Америки. Масштабний тур на його підтримку приніс музикантам черговий трофей - «Національний реєстр рекордів України» зафіксував рекорд в категорії «Найбільша кількість міст, в яких відбулися концерти музичного колективу в рамках одного туру». Перша пісня наступного альбому "TDME" за короткий термін стала справжнім хітом і підкорила усілякі вершини Топ-чартів (серед яких Shazam і iTunes), а лірик-відео за кілька місяців набрало більше 2,5 млн переглядів на YouTube.

Нагадаємо, в 2018 році поп-рок гурт "Антитіла" відзначає 10-річчя творчої діяльності. До цієї визначної дати гурт готує великий тур "TDME" містами Америки. А найближчий концерт в Україні відбудеться 27 лютого 2018 у м.Одеса.