Ніхто і ніщо не зможе зупинити АнтитілА у їх прагненні зустрітися зі своїми слухачами та подарувати їм свої пісні! АнтитілА розпочинають великий міжнародний тур на підтримку нового альбому «Над полюсами» вже цими вихідними.

9 лютого 2014 р. відбудеться перший концерт туру у столиці Білорусі Мінську.

АнтитілА у повному творчому бойовому складі готові постати перед своїми прихильниками з новою концертною програмою, новими піснями, новими емоціями, а також з усіма найкращими піснями за весь час існування команди, без яких просто неможливо уявити сольний виступ гурту!

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «Ми з нетерпінням та приємним хвилюванням чекаємо на 9 лютого. Адже саме в цей день буде «перейдено Рубікон», і вороття назад вже не буде – ми разом з усіма друзями злетимо «Над полюсами» з нашими піснями, з нашим настроєм, емоціями, драйвом та лірикою. Ми старанно готувалися до першого у нашому житті такого великого міжнародного туру, і ми маємо, що сказати нашим прихильникам. Особисто я дуже хочу якомога скоріше опинитися на сцені, щоб подарувати найкращим в світі слухачам наші пісні! До зустрічі Білорусь і Росія, та моя рідна Україна!»

Сергій Вусик, клавішні, аранжування гурту АнтитілА: «Для нас альбом «Над полюсами» особливий. З ним пов’язано багато годин роботи, багато наших думок та сподівань. Таким особливим є і тур в підтримку цього альбому. На даний момент вже відомо більше ніж 33 міста, в які ми завітаємо з концертами. Ми підготували багато приємних сюрпризів для наших слухачів, тож приходьте на наші концерти, і, я впевнений, ви не пожалкуєте про це!»

Найближчі українські міста, в які завітають АнтитілА це:
м. Трускавець.14 лютого, 22:00, розважальний комплекс «Cazanova», вул. Роксолани, 10
м. Стрий. 15 лютого, 19:00, Міський Будинок Культури, вул. Крушильницької, 18
м. Львів.16 лютого, 19:00, Палац Спорту «Україна», вул. Мельника, 18. Квитки: магазин «Наш формат», (032)2367069, вул. Братів Рогатинців, 24

АнтитілА