Чотирма аншлаговими концертами розпочав свій всеукраїнський клубний тур «МОВА» гурт АнтитілА. Переповнені концертні майданчики, неймовірна, шалена енергетика, двохгодинні виступи, пісні на біс, безліч драйву, рок-н-ролу та душевності – саме такими словами можна охарактеризувати враження після перших чотирьох концертів туру.

Містами, яким першим випав шанс зануритися у «МОВУ» та надати відповідний імпульс всьому туру, стали Львів, Стрий, Броди та Рівне. І вони впоралися з цією нагодою на всі сто відсотків!

Львів’яни викликали АнтитілА на біс тричі, а під час виконання таких пісень, як «Вибирай», «Буду Вуду», «Рожеві діви» глядачі так підспівували, що навіть не було чутно звук зі сцени.

Тарас Тополя: "Взагалі на перших концертах туру відбуваються дивні, але водночас і очікувані речі! Енергетика слухачів просто зашкалює! От що виходить, коли ти їдеш об’єднувати людей навколо чогось, в нашому випадку - навколо мови, драйву і кохання! Чвари і негатив вже так набридли, що всі хочуть тепла і взаємного добра один до одного".

Ще однією цікавинкою туру «МОВА» є те, що спеціально для нього була написана однойменна пісня «Мова», відео на яку буде зніматися під час кожного з концертів всього туру. Тож багато хто з глядачів має нагоду потрапити до нового кліпу Антитіл.

АнтитілА Стрий

Окрім того, АнтитілА перебували в доброму настрої та гуморі, під час перших концертів туру, що дуже добре ілюструє наведена нижче світлина з бандерівського ресторану «Бункер» у Стрию.

А «МОВА» продовжується далі, і вже скоро АнтитілА відвідають Тернопіль (22.02.13), Івано-Франківськ (23.02.13), Харків (01.03.13), Донецьк (02.03.13), Дніпропетровськ (03.03.13), Чернігів (16.03.13), Одесу (22.03.13), Херсон (23.03.13), Полтаву (05.04.13), Хмельницький (11.04.13), Вінницю (12.04.13). І судячи з того ажіотажу, який був помічений під час перших концертів, тим, хто дійсно хоче потрапити на концерт гурту АнтитілА, потрібно потурбуватися про квитки заздалегідь.