26 травня АнтитілА мали нагоду поздоровити всіх киян та гостей міста з Днем Києва, відігравши свою концертну програму на головній сцені столиці, що була розташована на Майдані Незалежності. Музичний подарунок від Антитіл сподобався глядачам святкового концерту, що було зрозуміло з того, як тепло публіка зустрічала кожну пісню, та і самі хлопці отримали велике задоволення від вдалого концерту.

А в перерві між виступами зірок української естради на головній сцені столиці, глядачі заходу мали змогу спостерігати за фіналом конкурсу «Футбольна Королева» від НСК «Олімпійськиий». Одним із членів журі був вокаліст гурту АнтитілА Тарас Тополя, він безпосередньо мав нагоду долучитися до «королівської церемонії» обрання найкрасивішої дівчини конкурсу.

Тим часом, ще одна цікава новина для прихильників гурту надійшла зі світу кінематографу – АнтитілА напишуть музику до нового комедійного скетчкому «В мережі», що з’явиться в ефірі каналу 1+1. Окрім музики, Тарас Тополя напише слова та заспіває головну музичну тему скетчкому. Розповідатися у скетчах «В мережі» буде про все, що пов'язане із сучасними технічними приладами, гаджетами.

А вже 30 травня на каналі М1 в ранковому шоу «Guten Morgen» відбудеться довгоочікувана прем’єра нової відеороботи Антитіл «Їдем-їдем (Мова)», режисером якої виступив давній друг хлопців Олексій Веренчик разом з HEADSHOT STUDIO. Нагадаємо, що презентація відео «Їдем-їдем (Мова)» відбулася 18 травня під час київського концерту на честь 5-ти річчя створення гурту, та була дуже тепло сприйнята прихильниками Антитіл.

31 травня АнтитілА гратимуть на мотофестивалі «Тарасова Гора 2013» у місті Переяслав-Хмельницький.

Тарасова Гора