Абсолютно унікальна подія, а саме Акустичний концерт Олега Скрипки, відбудеться 11 червня 2015 у київській студії G13 Project Studio.

Легендарний музикант-мультиінструменталіст, беззмінний лідер культового українського рок-гурту «ВВ», громадський діяч і володар ще багатьох і багатьох регалій Олег Скрипка абсолютно невтомний у своєму творчому пошуку і з разу в раз дивує публіку новими рішеннями і форматами.

Потрібно визнати, що різнобічний діяч української культури значимий не тільки в межах рідної України. Велика роль Олега Скрипки у популяризації та відродження української етно - культури за кордоном, де проходили і проходять аншлагові концерти талановитого музиканта.

Напевно, немає серед нас тих, хто ще не усвідомив, що не відкрив для себе багатство, красу і необмеженість внутрішнього світу Олега Скрипки. Хтось слідкує за його творчістю, хтось - ні. Але знають всі.

І розуміючи, наскільки багатогранний музикант, кожен його шанувальник вже радісно потирає руки, передчуваючи яскраву феєрію жанрів і стилів, яка буде представлена на київському акустичний концерт. Адже для талановитого Олега Скрипки не існує шаблонів і стандартів. Він з властивою йому емоційністю виконує і рок, і етно, і французький шансон, і українські шлягери минулого сторіччя.

Так що немає сумнівів у тому, що ця подія має увійти у ваші плани на червень.

Акустичний концерт Олега Скрипки