2018 рік відкриває в житті одного з найбільших фестивалів Європи Sziget нову сторінку. Острів Свободи розпочинає наступні 25 років з духом Love Revolution, демонструючи потужність глобальної Sziget-спільноти, гарантуючи простір і голос різним переконанням та підтримуючи ідеї, які мають зробити світ кращим.

Приєднатися до нової масштабної зустрічі, щасливого і мирного святкування міжнародної дружби закликає афтермуві Sziget 2017, яке вийшло сьогодні. 7-хвилинне відео демонструє не тільки унікальні незабутні моменти ювілейного Sziget, але й сігетців з різних країн, які розповідають що “Острів Свободи” значить для них.

Sziget нагадує, що всі ми різні: ми приїжджаємо з різних куточків світу, говоримо різними мовами, сповідуємо різні релігії, маємо різний колір шкіри, різні інтереси і смаки, різні приорітети. Однак, коли всі ми збираємося разом, ми можемо усвідомити, що сила нашого різноманіття об’єднує нас, і разом ми можемо змінити оточуючий нас світ.

Генеральний директор Sziget Tamás Kádár: “Cпільнота Sziget формувалася 25 років, щоб створювати тимчасову “країну мрії” на один тиждень на рік, яка б ставала європейським центром культурних і мистецьких зустрічей. Меседж Love Revolution підсумовує і підтверджує цінності, які лежали в основі Sziget і які він представляв уже чверть століття.”

Віра Sziget в поширення різноманіття, поважаючи людську гідність і піклуючись одне про одного буде представлена на Острові Свободи в безлічі різних форм – від концепції Art Of Freedom крізь весь тижневий фестиваль музики і арту.

Першими приєднатися до Love Revolution і стати частиною спільноти #Sziget2018 можна буде вже 8 листопада протягом перших 24-х годин продажу квитків для «ранніх пташок». Окрім квитків з найбільшою знижкою найпалкіші прихильники фестивалю отримають ексклюзивний пакунок подарунків Szitizen Prime, який надійде поштою прямо додому (деталі акції: https://szigetfestival.com/ua/szitizen-prime)

Sziget Festival 2018 відбудеться 8-15 серпня на острові в центрі Будапешта в Угорщині.